torstai 28. toukokuuta 2020

Harjoitus näyttö/häämeikki

Harjoitus näyttönä päätin toteuttaa häämeikin. Tämä siitä syystä, että halusin päästä kokeilemaan kyseisen meikin tekoa ja koska olen tehnyt nyt kaksi muuta erilaista juhlameikkiä ajattelin että tämä olisi kiva.

Kasvot on pesty ja pohjalle laitettu lumenen päivävoidetta.

Tykkään aloittaa meikin aina silmistä, jos käytän luomiväriä, koska jos se on helppo pyyhkiä sitten poskilta pois mikäli sitä sinne varisee.

Luomiin ensiksi primeria.
Sen jälkeen käytän luomelle kahta eri sävyä, ulko nurkkaan tummaa ja sisänurkkaan sekä keskelle vaaleata. Tykkään laittaa tumman ensin.
En tiedä onko tämä oikea tapa mutta itselle se on luontaisin. Sitten lisään vaalean sävyn ja häivtyttelen kumpaakin hävityssiveltimen kanssa samaan aikaan. Tämän jälkeen laitan väriä vielä alaluomelle ja häivtyttelen. Sen jälkeen rajaan luomen kajaalilla, tällä kertaa valitsin kynän eyelinerin sijasta. Rajaan myös niin sanotun vesirajan yläluomesta, sekä osan alaluomen ulkorajasta. Tämän jälkeen taivutan ripset ja lisään ripsivärin.

Nyt myös kun kyseessä oli häämeikki, halusin kokeilla irtoripsiä. Harmikseni minulta löytyi vain tämä nauha ja koska omani ovat suht tuuheat koen että itse olisin tykännyt irtotupsuista enemmän, ei tämäkään toki hullumpi ole.

Sen jälkeen siirryn meikkipohjaan. Aloitan laittamalla meikkivoidetta kevyesti siveltimellä koko kasvoille. Sen jälkeen peitän peitevoiteella tummat silmän aluset ja vähän nenän pieliä, huulten ylärajaa, sekä muutaman epäpuhtauden.



Sitten lisään poskipunan. Sävyn valitsen sekä luomivärin että huulipunan jota aion käyttää perusteella. Koska luomissa olen käyttänyt helmiäistä ruskeaa ja hieman oranssiin taittava helmiäistä vaaleanpunaista, valikoituu puuteriksi hieman persikkaan taittava poskipuna. Tämä on itse asiassa muutenkin suosikkini. Poskipunan jälkeen lisään varjostukset aurinkopuuterilla. Sitä laitan poskipunan alapuolelle, korostaakseni poskipäitä, sekä hieman nenän päälle, koska sitä en tahdo korostaa. Tämän jälkeen lisään vielä highlighteria poskiluun päälle sekä kulmaluulle. Ja lopuksi puuteroin kevyesti irtopuuterilla tarvittavat kohdat, kuten nenän ja ylähuulen välisen kohdan, josta hikoilen helposti, sekä otsaa. Kulmat väritän kevyesti kulmakynällä ja täytän pieniä koloja.

Lopuksi rajaan huulet ja laitan hieman persikkaan taittava huulipunaa, jonka viimeiselen huulikiillolla.

Käyttämäni meikkejä ja siveltimiä, jotain saattaa puuttua kuvasta.

Meikki on valmis. Tähän kului aikaa 1h10min. Sen takia aikaa meni hieman reilu tunti, koska kiinnitin irtoripset.









❤️ Sini



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti