torstai 30. huhtikuuta 2020

Päivämeikki

Tänään on tarkoitus siis tehdä päivämeikki. Ja koska korona nyt on vahvasti läsnä, toteutan sen itselleni. Vielä odotan sivellin settiä saapuvaksi postista ja meikkejä lisää. Voisin kuitenkin alkuun kertoa lyhyesti omista meikki rutiineistani.

Alkuun haluan kertoa, että olen aika huono meikkamaan ja senpä takia juuri tämä kurssi oli itselle se kaikistä tärkein ja nyt sen toteutus näin, hieman harmittaa, mutta ei auta kuin tyytyä tilanteeseen ja ottaa tästä nyt kaikki mahdollinen irti ja yrittää mahdollisimman paljon opiskella itsenäisesti, vaikka nuo kaksi pientä murusta ja niiden kanssa yksin oleminen ei siitä kaikista helpointa tee.

Nyt kuitenkin omiin päivämeikki rutiineihini.

Meikkaan siis lähestulkoon päivittäin. Päivämeikkiini kuuluu aina meikkivoide, puuteri, ripsiväri, joskus laitan myös eyelineriä ja huulipunaa, useimmin huulipunaa. Niin, onko se silloin enää päivämeikki? Kyllä, koska jokaisellahan on kuitenkin erilainen tapa meikata, erilaiset mieltymykset ja päivämeikki voi olla erilainen myös eri ikäisillä ihmisillä tai eri ammatissa työskentelevillä.

Yleensä päivämeikki on kuitenkin kevyt, luonnollinen ja raikas. Joskus myös voimakas ja tumman raikas, mitä se ikinä tarkoittaakaan?

Päivämeikissä ja meikissä yleensä huomioon otettavia asioita ovat

  • Kasvojenmuoto
  • Silmien muoto
  • Ikä, ihotyyppi ja ihonkunto
  • Asiakkaan tyyli ja toivomukset
  • Värianalyysi (asiakkaan hiukset, ihonsävy, vaatetus jne)

Seuraavaksi toteutan itselleni päivämeikin ja pääsette näkemään minun tapani ja tyylini meikata. Ja huom, todennäköisesti se ei ole oikea tai paras, mutta sitä tässä nyt harjoitellaan ja toivottavasti tämän kurssin jälkeen olen paljon viisaampi.



Vessan valo sai kyllä näyttämään mun kasvot jotenkin super kuivilta ja ihan kuin meikki olisi tarttunut kuiviin kohtiin kiinni. Alhaalla oleva kuvakollaasi on parempi. Kuivahan mun iho kyllä on mutta ei sentään noin kuiva. 

❤️ Sini





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti